Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Materiaal

iPhone 7 Plus screenprotectors

Filter
5 producten
Overige categorieën in iPhone hoesjes

Optimale bescherming met een iPhone 7 Plus screenprotector

Om je mooie iPhone 7 Plus toestel te beschermen kan je kiezen voor een mooi en leuk iPhone 7 Plus telefoonhoesje. Hier vind je verschillende typen hoesjes die jouw telefoon goed beschermen. Echter is er bij de sommige zogeheten backcovers toch nog een kans op schade mocht de smartphone precies met het scherm naar beneden vallen. Daarom is het een verstandige keuze om ook een screenprotector voor de iPhone 7 Plus te kopen die ook jouw kostbare display beschermt. 

Welke soorten iPhone 7 Plus screenprotectors zijn er?

Je kunt je display op meerdere manieren beschermen door de variatie in materialen die beschikbaar zijn. Hieronder zullen we ze doornemen zodat jij straks de juiste keuze kunt maken. 

Gehard glas

De meest gekozen optie is de screenprotector van gehard glas. Deze glasplaat plaats je over je beeldscherm heen zodat hij bescherming kan bieden wanneer je telefoon per ongeluk op de grond valt of ergens tegenaan stoot. Het geharde glas is zo ontworpen dat hij de klap opvangt, en zelfs als hij breekt is in 95% van de gevallen je display nog 100% in orde. De glazen iPhone 7 Plus screenprotector is er ook in een privacy variant die het meelezen voor andere personen vrijwel onmogelijk maakt. 

Kunststof folie

Een andere optie is de variant in de vorm van beschermfolie. Dit laagje folie is lichter dan het glas, en ook goedkoper, maar is er vooral om je beeldscherm te beschermen tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels, en vuil / stof. Hij is vaak niet opgewassen tegen een valpartij. 

Keramisch glas

Een nieuwe uitvinding is de keramische screen protector. Dit is buigzaam glas wat dus niet kan breken, maar toch goede bescherming biedt bij val - of stootschade. 

Aanvullend kun je nog kiezen voor een iPhone 7 Plus camera lens protector die ook je mooie camera lens bescherming biedt.

Ben je bang dat je het lastig vind om je screenprotector te plaatsen? Bekijk dan het filmpje in onze blog om een goed beeld te krijgen!

Partner logo's Phone-Factory

iPhone 7 Plus screenprotectors