Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Screenprotectors voor de iPhone 15

Filter
12 producten
Overige categorieën in iPhone hoesjes

iPhone 15 screen protector

De iPhone 15 heeft een prachtig display met de unieke 'Dynamic Island'. Maar je display is het meest kwetsbare onderdeel van je telefoon. Daarom adviseren wij altijd om, naast een iPhone 15 hoesje, ook een screenprotector aan te schaffen. Zo houd je jouw scherm helemaal heel. 

Wat doet een screen protector

Een screen protector heeft als voornaamste functie om jouw scherm te beschermen tegen val- en stootschade. Mocht je iPhone per ongeluk vallen, kan een iPhone 15 screen protector je reddende engel zijn. Het vervangen van een display op de iPhone 15 is erg duur, en kost ook veel tijd. Daarom is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen. 

Wat kan een screen protector nog meer 

Naast bescherming is een screenprotector ook voor andere dingen handig. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een privacy screen protector. Deze screen protectors laten jouw scherm alleen zien aan degene die recht voor het scherm zit. Personen naast je kunnen niet meekijken met wat je aan het doen bent. Ideaal voor in de trein, bijvoorbeeld. Zo bescherm je jouw persoonlijke gegevens en gesprekken.

Kan een screen protector kapot gaan?

Je zou zeggen dat een screen protector, ontworpen om je scherm te beschermen, nooit stuk kan gaan. Het is echter juist omgekeerd. De iPhone 15 screenprotector heeft na een flinke valpartij een redelijke kans om stuk te gaan. Dit is omdat de screen protector de klap opvangt voor je scherm. Het breekt de val en vangt alle energie op. In gevallen waar je display stuk zou gaan, kan het zo zijn dat je screen protector stuk gaat. 

Heb ik een screen protector nodig?

Tegenwoordig maken fabrikanten van telefoons maar al te graag reclame met sterke displays van 'saffierglas' of andere glas soorten. Ze zouden hierdoor onbreekbaar moeten zijn. Het is dan ook zeker waar dat een screen protector minder hard nodig is dan tien jaar geleden. Maar aan de andere hand worden telefoons alsmaar duurder, en de reparatie daarvan ook. Ondanks alle technieken in displays, kunnen ze zeker nog steeds stuk vallen. Het blijft daarom goed om een iPhone 15 screen protector op te plakken.

Hoe plak ik een screen protector op?

Weten hoe je een iPhone 15 screen protector op moet plakken? Bij onze screen protectors zit altijd een schoonmaak set om ervoor te zorgen dat jouw screen protector perfect blijft plakken en geen bubbels heeft. Het opplakken van een screen protector is niet zo lastig als het lijkt. Het belangrijkste is dat alles goed schoon is. Vet of vuil op je scherm geven namelijk bubbels en uiteindelijk laat de screenprotector dan los. 

Bestel je iPhone 15 screen protector bij Phone-Factory.nl

Bij Phone-Factory.nl bestel je niet alleen de beste iPhone hoesjes maar ook een bijpassende iPhone 15 screen protector. Plaats je je bestelling vóór 22:00 op een werkdag? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog ingepakt en opgestuurd. Zo heb je alles snel in huis. Alle orders worden bovendien gratis verzonden. Via Track & Trace kun je eenvoudig zien wanneer je bestelling precies wordt geleverd.

Screenprotectors voor de iPhone 15