Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

50% KORTING OP HET TWEEDE TELEFOONHOESJE 50% KORTING OP HET TWEEDE TELEFOONHOESJE

Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

50% KORTING OP HET TWEEDE TELEFOONHOESJE 50% KORTING OP HET TWEEDE TELEFOONHOESJE

Filters
Prijs
Tot
Merken
Overige categorieën in iPhone hoesjes

iPhone 15 Pro Max screen protector

De iPhone 15 Pro Max is de meest geavanceerde smartphone op dit moment. Het display is dan ook uniek en extra scherp. Maar het display is ook het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone 15 Pro Max. Het is daarom altijd het advies om een iPhone 15 Pro Max screen protector op te plakken. Een screen protector beschermt het display van jouw iPhone 15 Pro Max en voorkomt onnodige schade.

Wat doet een screen protector?

Een screen protector vangt energie op bij vallen of stoten. Zo blijft je scherm onbeschadigd. Het kan wel zijn dat de screen protector bij het opvangen van alle energie kan barsten. Gaat de screen protector stuk? Dan heeft deze zijn werk gedaan door alle energie op te vangen in plaats van het display te beschadigen. Een screen protector werkt ook tegen krassen en vuil op je display.

Privacy screen protector

Er zijn ook screen protectors met een ingebouwde privacy filter. Deze plak je op je telefoon om je persoonlijke gegevens en gesprekken te beschermen tegen bespieders. Perfect voor in de trein of als je jouw telefoon op publieke plekken gebruikt. De privacy screen protector zorgt ervoor dat alleen degene die recht voor de telefoon zit het scherm kan zien. Zo kan niemand die naast je zit of staat zien wat je doet. 

Glazen screen protector iPhone 15 Pro Max

Je vind in deze categorie verschillende soorten screen protectors waaronder die gemaakt van tempered glass. Deze screen protectors zijn gemaakt van gehard glas waardoor ze de beste bescherming bieden. Je plakt de glazen screen protector voor de iPhone 15 Pro Max eenvoudig op dankzij de bijgeleverde schoonmaakset.

Bestel nu je iPhone 15 Pro Max screen protector

Bij Phone-Factory.nl bestel je binnen no-time je nieuwe screen protector en / of iPhone 15 Pro Max hoesje. Vóór 22:00 op een werkdag besteld betekent de volgende dag al in huis. Je betaald voor een bestelling nooit verzendkosten. Zo betaal je nooit te veel. 

Screenprotectors voor de iPhone 15 Pro Max