Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Geschikt voor: (Apple)

Materiaal

iPhone 12 Mini screen protectors

Filter
8 producten
Overige categorieën in iPhone hoesjes
Hieronder vind je ons aanbod screen protectors voor de iPhone 12 Mini. Zorg ook dat je beeldscherm van belangrijke bescherming is voorzien.

Een screen protector voor je iPhone 12 Mini

Het scherm van de Apple iPhone 12 Mini is net als bij zijn voorgangers het meest fragiele onderdeel van de telefoon. Zorg dat je scherm schadevrij blijft door het aanschaffen van een iPhone 12 Mini screen protector.

De screenprotectors voor de iPhone 12 Mini zijn er in twee verschillende materialen, namelijk plastic en glas.

Plastic screenprotector

Voordeel van de plastic variant is dat deze superlicht is en je hebt dus eigenlijk niet door dat hij er zit. Daarnaast is het plastic folie voor je beeldscherm goedkoper. Deze is vooral geschikt voor het voorkomen van krasjes en vuil op je scherm. 

iPhone 12 Mini screenprotector van glas

De glazen variant is iets duurder en zwaarder maar is aanzienlijk sterker. Het glas is gemaakt van zogeheten 9H hardheid, dat zeer goede bescherming biedt tegen vele soorten (scherpe) materialen. Deze is ook verkrijgbaar met privacy glass, waardoor mensen niet met je kunnen meelezen.  

Verder kun je nog kiezen om een camera lens protector aan te schaffen om te zorgen dat jouw camera altijd schadevrij blijft.

Ook nog op zoek naar een iPhone 12 Mini hoesje? Wij hebben een ruim assortiment waar iedereen een geschikte case kan vinden!

Partners Phone-Factory.nl

iPhone 12 Mini screen protectors