Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

InvisibleShield Glass Elite iPhone 14 Pro Max screenprotector

11% Sale
Productomschrijving

InvisibleShield Glass Elite iPhone 14 Pro Max screenprotector

Maximale impactbescherming met aantimicrobiële behandeling die uw schermbeschermer beschermt* InvisibleShield heeft opnieuw bedacht wat schermbescherming kan doen. Glass Elite is gemaakt met ionenuitwisselingstechnologie en aluminosilicaatglas. Het is onze sterkste glazen schermbescherming tot nu toe. En we hebben ClearPrint„¢ toegevoegd, een revolutionaire oliediffusietechnologie die vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar maakt.

InvisibleShield Glass Elite bevat een aantimicrobiële behandeling die de schermbeschermer beschermt door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en bescherming te bieden tegen afbraak door micro-organismen. De ionenuitwisselingstechnologie verhoogt de compressie van het oppervlak voor meer hardheid en krasbestendigheid. ClearPrint„¢-technologie, exclusief voor InvisibleShield, maakt vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar. Het oppervlak van Glass Elite-schermbescherming voelt even glad en zijdezacht aan als het originele scherm van uw telefoon. Glass Elite-schermbescherming heeft EZ Apply®-tabbladen en wordt geleverd met een installatieblad voor een nauwkeurige uitlijning.

We hebben ook een rubberen installatiemat toegevoegd zodat u een slipvast oppervlak hebt om op te werken.

Verhoogde sterkte, duurzaamheid en krasbestendigheid komen van onze ionenuitwisselingstechnologie die de compressie van het oppervlak verbetert.

InvisibleShield Glass Elite bevat anti-microbiële eigenschappen die de screen protector beschermen door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en te beschermen tegen aantasting door micro-organismen.

ClearPrint„¢ is een revolutionaire olieverspreidende behandeling, exclusief voor Glass Elite, die vingerafdrukken bijna onzichtbaar maakt.

Productspecificaties
EAN
840056166592
Reviews
(0)0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Laatst bekeken