Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

InvisibleShield Privacy Glass Elite iPhone 14 Pro Max screenprotector

12% Sale
Productomschrijving
Scherm privacy wanneer het wordt bekeken vanaf de zijkant. En we hebben ClearPrint™ toegevoegd, een revolutionaire olie-diffusie technologie die vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar maakt. 4x sterker dan traditionele glazen schermbeveiliging.

InvisibleShield Glass Elite Privacy iPhone 14 Pro Max screenprotector

Dit is onze sterkste glazen schermbeveiliging ooit.

InvisibleShield Glass Elite Privacy 360 bevat aantimicrobiële eigenschappen die de screenprotector beschermen door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en bescherming te bieden tegen aantasting door micro-organismen. De ionenuitwisselingstechnologie verhoogt de compressie van het oppervlak voor meer sterkte en krasbestendigheid. Glad aluminosilicaatglas is behandeld met een 4-weg filter dat full-screen privacy biedt wanneer bekeken vanaf de zijkant. Deze revolutionaire oppervlaktebehandeling, exclusief voor Glass Elite, verspreidt de olie van uw vingertoppen en maakt ze zo goed als onzichtbaar. Geen enkele andere oppervlaktebehandeling komt ook maar in de buurt. Versterkte randen voorkomen afschilferen en voorkomen dat er scheuren ontstaan en zich verspreiden.

Het oppervlak van Glass Elite Privacy 360 schermbescherming heeft hetzelfde zijdezachte, gladde gevoel als het originele scherm van uw telefoon. EZ Apply® tabs en een installatieblad maken het aanbrengen van uw Glass Elite Privacy 360 eenvoudig en nauwkeurig.

Een 4-voudig privacyfilter beschermt uw scherm tegen nieuwsgierige blikken in portret- en landschapsperspectief.

Bevat een anti-microbiële behandeling die de screen protector beschermt door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en te beschermen tegen aantasting door micro-organismen.

ClearPrint„¢ is een revolutionaire olieverspreidende behandeling exclusief voor Glass Elite die vingerafdrukken bijna onzichtbaar maakt.

Productspecificaties
EAN
840056166639
Reviews
(0)0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Laatst bekeken