Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

InvisibleShield Flex Xtr2 Samsung Galaxy S23 Ultra bundel met screenprotector

Productomschrijving

InvisibleShield Flex Xtr2 Samsung Galaxy S23 Ultra bundel met screenprotector

Flex Curve XTR2 Eco 360 biedt de sterkste hybride schermbescherming van ZAGG InvisibleShield evenals 360 bescherming met een stevige, duurzame, doorzichtige beschermende telefoonhoes. Dit flexibele hybride polymeer maakt gebruik van Hexiom-technologie om de kracht van impact te verspreiden en uw scherm te beschermen. Het heeft ook antireflectietechnologie die reflectie vermindert en de kleuren op uw scherm verrijkt. Ze hebben een stofwerende lijm, een Eyesafe®blauwlichtfilter en een antimicrobiële behandeling toegevoegd die de schermbeschermer beschermt. Flex Curve XTR2 360 Eco is gemaakt met tot 50% post-consumer gerecyclede materialen.

Sterkste hybride schermbescherming
Flex Curve XTR2 Eco 360 is gemaakt met schokabsorberende Hexiom-impacttechnologie. Microzeshoeken hechten zich aan elkaar om energie en impactkrachten te verspreiden, waardoor dit onze sterkste hybride screenprotector ooit is.

Antireflectietechnologie
Deze nieuwe behandeling vermindert de reflectie aanzienlijk en verhoogt het doorgelaten licht om de helderheid van uw scherm te verbeteren en de kleurdiepte en levendigheid van de afbeeldingen op uw scherm te verrijken.

Antistoflijm
Zelfs als er tijdens de installatie een beetje stof op uw scherm terechtkomt, zal onze nieuwe lijm probleemloos over de meeste stofdeeltjes worden aangebracht.

Gebogen randen
Flex Curve XTR2 Eco 360 is gemaakt om op uw gebogen scherm te passen en elke pixel te beschermen.

Duurzamer
Flex Curve XTR2 Eco 360 is gemaakt met 50% post-consumer gerecyclede materialen, zodat je je scherm en de planeet kunt beschermen. Beschermende Eyesafe®-laag: de verbeterde Eyesafe®-laag filtert 40% van het piektoxische blauwe licht (435-440nm).

Ontworpen voor Samsung
Flex Curve XTR2 Eco 360 is getest en goedgekeurd door Samsung.

antimicrobiële behandeling beschermt uw schermbeschermer
Bevat antimicrobiële eigenschappen die de schermbeschermer beschermen door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en te beschermen tegen afbraak door micro-organismen.

Productspecificaties
EAN
840056178205
Reviews
(0)0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Laatst bekeken