Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

Vakantiegeld deals: 2+1 gratis op alle hoesjesVakantiegeld deals: 2+1 gratis op alle hoesjes

Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

Vakantiegeld deals: 2+1 gratis op alle hoesjesVakantiegeld deals: 2+1 gratis op alle hoesjes

Door Estelle, 26 januari 2022

Wat betekenen de Emoji's in jouw beste vriendenlijst op Snapchat?

Wij schrijven eigenlijk bijna altijd blogs over nieuwe telefoonmodellen, handige gadgets en daarnaast vergelijken wij ook vaak twee telefoonmodellen met elkaar om het maken van een telefoonkeuze makkelijker te maken voor onze lezer. Het leek me daarom leuk om is een andere touch te geven en een blog te schrijven over een app die dagelijks wordt gebruikt door vele jongeren. Het witte spookje in een geel vierkantje roept misschien meteen al de naam Snapchat bij je op en waarschijnlijk maak je er zelf ook gebruik van. Een geweldige app met mega veel mogelijkheden, want je kan toffe momenten filmen, de mooiste selfies met geweldige filters schieten en dit vervolgens allemaal delen met jouw vrienden. Daarnaast kan je ook met jouw Snapchatvrienden chatten, bellen en videobellen. Zo veel mogelijkheden en dat allemaal in één app, ideaal toch?!

De vrienden waarmee je veel chat, belt of foto's naar stuurt, komen in jouw beste vriendenlijst. Waarschijnlijk is het je vast ook opgevallen dat achter je beste vrienden een Emoji staat en het aantal dagen dat je heen en weer naar elkaar snapt. Soms verdwijnen ze weer of veranderen ze in een andere Emoji. Deze Emoji's hebben dus allemaal een speciale betekenis, maar al die tijd heb ik mij dus afgevraagd wat ze dan betekenen. Vandaar dat ik dus ook deze blog ben gaan schrijven. Het is dus niet alleen leerzaam voor jullie, maar tegelijkertijd ook voor mij haha. Laten we dan ook maar gelijk starten met de eerste Emoji:

#1: Allerbeste vriend

Onderstaand Emoji komt tevoorschijn wanneer je twee maanden lang elkaars allerbeste vriend(in) bent, dus elkaars nummer één. 

snapchat-emoji-lijst-roze-hart

#2 Beste vrienden

Wanneer er een rood hartje verschijnt achter de naam van je allerbeste vriend ben je ook twee weken lang al de allerbeste vriend van die persoon. 

snapchat-emoji-vrienden-rood-hart

#3 Supergoede vrienden

Het gele hartje komt tevoorschijn wanneer je beste vriend dus jouw nummer 1 in de lijst jou ook heeft als beste vriend (nummer 1).

snapchat-emoji-lijst-geel-hart

#4 Goede vrienden

Deze smiley komt tevoorschijn als je ook een beste vriend bent van één van je vrienden in je vriendenlijst. 

snapchat-emoji-vrienden-smiley

#5 Jij bent een beste vriend? Maar is hij/zij dat bij jou ook?

Ik noem het de flirt Emoji en als deze verschijnt achter de naam van een Snapchatvriend ben jij zijn/haar beste vriend, maar zij niet die van jou. 

snapchat-emoji-vrienden-wederzijds

#6 Best Friends

De smiley met de brede lach met tanden geeft aan dat een vriend dezelfde allerbeste vriend(in) heeft als jou, dus bijvoorbeeld een vriend heeft jouw zus als beste vriendin op Snapchat (op nummer 1) en jij hebt ook jouw zus als beste vriendin op Snapchat dus ook op nummer 1.

snapchat-emoji-lijst-vrienden

#7 Elkaars beste vriend

De Emoji met de zonnebril komt tevoorschijn als je met iemand een beste vriend deelt. 

snapchat-emoji-betekenis

#8 Yes! Een snapreeks!

Het vlammetje komt tevoorschijn wanneer je een aantal dagen naar iemand snaps stuurt en diegene naar jou. Vervolgens komt er ook het aantal dagen achter te staan, maar let wel op als jullie niet binnen 24 uur snaps naar elkaar sturen gaat deze reeks weer weg. 

snapchat-emoji-vlam-betekenis

#9 HIEP HIEP HOERA! Een jarige!

Als iemand een taart naast zijn of haar naam heeft, is diegene jarig. Vergeet deze dan ook niet te feliciteren natuurlijk. Je kan je eigen verjaardag ook instellen bij instellingen. 

#10 Opnieuw afspelen

Zie je een ster achter iemands naam? Dan heb jij zelf zijn/haar snapchat opnieuw afgespeeld of diegene heeft een snapchat van iemand opnieuw afgespeeld.

snapchat-ster-emoji-betekenis

#11 Hello new friend!

Ah ik vind deze smiley altijd heel cute, maar snap niet helemaal waarom deze door Snapchat gebruikt wordt om aan te geven dat die persoon net je Snapchatvriend is geworden.

snapchat-emoji-baby-betekenis

Nu weet ik eindelijk wat de smileys betekenen achter mijn vrienden hun namen. Zo kan ik zien wie een gemeenschappelijke beste vriend met mij deelt en bij wie ik als allerbeste vriend sta in de lijst. Super leuk om dat te weten en hopelijk heb je hier ook wat aan gehad. Moeten wij vaker blogs schrijven over apps en andere leuke functies van een telefoon? Laat het ons hieronder weten. 

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden