Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Materiaal

Xiaomi Redmi Note 9 screen protectors

Filter
3 producten
Overige categorieën in Xiaomi hoesjes

Een screen protector voor de Xiaomi Redmi Note 9

Omdat we dagelijks gebruik maken van onze verschillende elektronische apparaten zoals onze smartphones is de kans steeds groter geworden dat er iets mee kan gebeuren. Dan kan je mooie toestel dus schade oplopen wat eeuwig zonde zou zijn. Om dit te voorkomen hebben we Xiaomi Redmi Note 9 hoesjes, maar ook sommige van deze kunnen je telefoon niet 100% bescherming bieden. Daarom hebben we nog de Xiaomi Redmi Note 9 screen protector als aanvullende bescherming waarmee je Xiaomi toestel aan alle kanten beschermd is!

Welk materiaal kies ik?

Er zijn twee soorten Xiaomi Redmi Note 9 screenprotectors, namelijk een plastic variant, en eentje van gehard glas. Eerstgenoemde is goedkoper en lichter, maar heeft alleen de functie je beeldscherm te beschermen tegen vuil en krassen, en niet tegen vallen.

De Xiaomi Redmi Note 9 screen protector van glas is wel bestand tegen val en stootschade. Het geharde glas kan goed tegen een stootje. Het kan alsnog gebeuren dat dit glas breekt, maar door hoe het glas is samengesteld is in 95% van de gevallen alleen de protector stuk, en is je scherm nog helemaal intact. 

Dus twijfel niet langer, en ga voor die optimale bescherming van je smartphone!

Xiaomi Redmi Note 9 screen protectors