Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Hoe oud is mijn iPhone?Apple Serienummer Tool - Leeftijd en Model

Serienummer:Wil jij weten hoe oud je iPhone is? Dat kun je eenvoudig achterhalen met onze tool. In deze tool kun je eenvoudig je serienummer invullen om antwoord te krijgen op de vraag: Hoe oud is mijn iPhone?

Vul het serienummer van je iPhone in bij onze tool om uit te vinden hoe oud je iPhone is. Het is heel eenvoudig om het serienummer van je iPhone te vinden:

 • Open de ‘Instellingen’
 • Druk op ‘Algemeen’
 • Ga vervolgens naar ‘Info’
 • Hier vind je het serienummer van jouw iPhone
 • Voer het serienummer in bij onze tool om te zien hoe oud je iPhone is. 

Als jouw iPhone minder dan één jaar oud is, kun je tot op de dag nauwkeurig zien wanneer je iPhone is gemaakt. Apple geeft namelijk op alle iPhone modellen één jaar garantie. Via de website van Apple kun je controleren hoe lang deze garantie nog geld als je iPhone minder dan één jaar oud is. Met een eenvoudig rekensommetje kun je dan precies weten hoe oud je iPhone is. 

Welke iPhone heb ik?

Door de jaren heen zijn er veel verschillende iPhones uitgekomen, en soms is het moeilijk om te weten welke iPhone je nou precies hebt. In onze tool vind je het antwoord. Je kunt niet alleen controleren hoe oud je iPhone is, maar ook welk model en zelfs waar deze gebouwd is. Het is handig om te weten welk model iPhone je hebt als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar een telefoonhoesje. 

Je kunt eenvoudig achterhalen welke iPhone je hebt door het serienummer van jouw iPhone in onze tool te voeren. Het vinden van je serienummer doe je als volgt:

 • Open de ‘Instellingen’
 • Druk op ‘Algemeen’
 • Ga vervolgens naar ‘Info’
 • Hier vind je het serienummer van jouw iPhone
 • Voer het serienummer in bij onze tool om te zien welk model iPhone je hebt. 

Nu je weet welke iPhone jij hebt kun je op zoek gaan naar telefoonhoesjes en accessoires die perfect passen op jouw model iPhone. Ook is het natuurlijk handig om te weten welk model iPhone je precies hebt wanneer je deze wilt verkopen.

Hoe oud is mijn Mac?

Onze tool werkt ook voor de meeste Macs, of het nou een iMac of Macbook is, je kunt eenvoudig vinden hoe oud deze is. Het werkt hetzelfde als wanneer je een iPhone in de tool invoert. 

 • Ga naar het Apple Menu in de hoek van je scherm
 • Klik op ‘Over deze Mac’
 • Hier zie je een overzicht, inclusief serienummer
 • Kopieër het serienummer in onze tool om te zien hoe oud je Mac is

Achterhaal de leeftijd van jouw iPhone

Met onze tool kun je eenvoudig de exacte leeftijd van jouw iPhone achterhalen, nauwkeurig tot op de week waarin jouw iPhone is gemaakt. Dit is bijvoorbeeld handig om te weten wanneer je je iPhone wilt verkopen. Kopers willen graag weten hoe oud de iPhone is om te weten hoe lang ze nog iOS updates ontvangen. Om jouw iPhone leeftijd te controleren heb je enkel het serienummer nodig. 

Heb ik garantie op mijn iPhone?

Apple geeft één jaar garantie op alle iPhone modellen. Via de website van Apple kun je eenvoudig zien of deze garantie nog geldig is. Is dit het geval? Dan weet je dus sowieso dat je iPhone niet ouder dan één jaar oud is. Met de vervaldatum van je garantie kun je terugrekenen en weten hoe oud je iPhone is.

Hoe weet ik welke iPhone ik heb?

Je kunt achterhalen welk model iPhone je hebt door het serienummer in te vullen in onze tool. Wanneer je dit doet, zal de tool laten zien welke iPhone jij nu hebt. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je op zoek bent naar hoesjes of accessoires, of wanneer je je iPhone wilt verkopen.

Waarom werkt de tool alleen van apparaten tussen 2010 en 2021?

Apple is na 2021 overgestapt op serienummers die willekeurig door elkaar zijn geschud. Omdat onze tool het serienummer gebruikt om informatie te achterhalen van je iPhone, werkt dit niet voor apparaten met een door elkaar gehusseld serienummer. Wanneer je deze melding krijgt, weet je dus dat jouw apparaat later dan 2021 gebouwd is. 

Contactgegevens
Telefoonnummer
+31853038680
Social media

Volg ons

8.7Review LogoWij scoren een 8.7 op Webwinkelkeur
Phone-Factory.nl

Naaldwijkseweg 18
2291 PA Wateringen
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL863469796B01
KVK: 85014575

Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? JaNeeWil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »