Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

iPhone 6(s) hoesjes en screen protectors

Telefoonhoesje iPhone 6(s)

Wanneer jij op zoekt bent naar bescherming voor je iPhone 6(s) toestel kunnen wij wel helpen. We hebben een leuke collectie iPhone 6(s) hoesjes in onze webwinkel waar je altijd wel een geschikt model kunt vinden door onze diversiteit in telefoonhoesjes. Deze iPhone 6(s) hoesjes zijn ook goed betaalbaar, dus met een geringe investeren bescherm je je Apple iPhone toestel tegen vele vormen van schade. 

Een iPhone 6(s) hoesje voor een nieuw uiterlijk

Een telefoonhoesje is er niet alleen voor belangrijke bescherming, je kunt er ook goed een eigen look mee aan je telefoon geven. Zo kun jij jezelf met een uniek onderscheiden van anderen die toevallig dezelfde telefoon hebben. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 6(s) hoesje met een andere kleur, een specifiek soort materiaal of een praktisch nut, wij hebben het waarschijnlijk wel in ons assortiment. 

Leren of siliconen hoesje voor iPhone 6(s)

Of je nu op zoekt bent naar een hoesje van leer, siliconen of hard plastic (TPU), wij hebben het allemaal in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige blauwe siliconen case? Deze fijne en betaalbare backcover ziet er goed uit en zorgt voor relevante bescherming. 

Liever nog een slanker hoesje? Bekijk dan eens de ultra thin case. Dit dunne iPhone 6(s) hoesje zorgt ervoor dat jouw toestel zijn slanke design behoudt. 

Als je nog iets stijlvollers zoekt hebben we nog de leren iPhone 6 wallet case, die zeer goed beschermt tegen schade omdat je Apple iPhone 6 toestel volledig rondom beschermt is. Daarnaast heeft deze case ook nog een prachtig nut, namelijk ruimte voor pasjes en geld. 

Aanvullende beeldscherm bescherming

Vaak is een hoesje niet genoeg om je toestel volledig te beschermen. Mocht hij vervelend neerkomen dan is er alsnog kans op schade, vooral aan het beeldscherm. Aangezien dit misschien het wel belangrijkste onderdeel is raden wij aan om ook deze te beschermen met een iPhone 6 screen protector. Deze plaats je op je beeldscherm, zodat bij een valpartij hij bescherming biedt. 

Ook kun je hier nog terecht voor al je iPhone 6(s) accessoires, zoals kabels en opladers. 

iPhone 6(s) hoesjes en screen protectors