Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

15% korting op ALLES met code: VADER15 15% korting op ALLES met code: VADER15

Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

15% korting op ALLES met code: VADER15 15% korting op ALLES met code: VADER15

Filters
Prijs
Tot
Merken

Geschikt voor: (Apple)

Materiaal

Overige categorieën in iPhone hoesjes

Een screen protector voor de iPhone 12

Niet alleen een telefoonhoesje is belangrijk om je telefoon te beschermen, ook een iPhone 12 screen protector kan hier aan bijdragen. Veel hoesjes zijn zogeheten backcovers, die de achterkant en ook de randen beschermen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je telefoon precies met het beeldscherm ergens op valt, dan kan een case je niet helpen. 

Hiervoor zijn screen protectors in het leven geroepen. Zo ben je ook beschermd tegen schade aan je beeldscherm mocht je toestel toch op een verkeerde manier terecht komen. 

Welke iPhone 12 screenprotector past bij jou?

Er zijn verschillende soorten iPhone 12 screen protectors die je kunt kiezen. De goedkoopste optie is de plastic variant. Dit is een beschermlaagje folie die over het scherm geplakt kan worden. Zijn voornaamste doel is ervoor zorgen dat er geen vuil en krassen op je scherm komen. Dit gebeurt nog wel eens als je bijvoorbeeld sleutels in je zak hebt zitten. Zo kan je dit tegen een lage investering voorkomen.

iPhone 12 screenprotector van glas

De meest gekochte variant is de tempered glass screen protector. Deze glasplaat moet voorzichtig over het scherm geplaatst worden om zo te zorgen dat alles mooi blijft. Deze variant is gemaakt van 9H gehard glas dat erg stevig is. Zo sterk dat als je telefoon valt hij deze klap opvangt en je beeldscherm intact blijft.

Camera lens protector

Een extra optie voor bescherming is een iPhone 12 camera lens protector. Dit is een glaasje die je op je lens bevestigd zodat ook je camera van bescherming geniet. Zo kun je altijd mooie foto's en video's blijven maken.

Bekijk de iPhone 12 hoesjes in ons assortiment. 

Partners Phone-Factory.nl

iPhone 12 screen protectors