Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Geschikt voor: (Apple)

Materiaal

iPhone 11 screenprotectors

Filter
11 producten
ShieldCase® Screenprotector iPhone 11
ShieldCase® Screenprotector iPhone 11
(0)
€4,99
  • Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
  • Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
  • 100 dagen bedenktijd
ShieldCase® iPhone 11 camera protector (full)
ShieldCase® iPhone 11 camera protector (full)
(0)
€9,99
Overige categorieën in iPhone hoesjes

Een screenprotector voor je iPhone 11

Het scherm van de iPhone 11 is net als bij zijn voorgangers het meest fragiele onderdeel van de telefoon. Zorg dat je naast een iPhone 11 hoesje ook een screenprotector voor je iPhone 11 besteld om te zorgen dat je smartphone volledig beschermd is. 

De screenprotectors zijn er in verschillende soorten en materialen, hieronder nemen we ze door om te kijken wat het beste bij jou past. 

Een iPhone 11 screenprotector van glas

Om je iPhone display goed te beschermen kan je het beste kiezen voor een iPhone 11 glazen screenprotector.  Het glas is gemaakt van zogeheten 9H hardheid, dat zeer goede bescherming biedt tegen vele soorten (scherpe) materialen, maar ook tegen een onbedoelde valpartij. In 95% van de gevallen is jouw beeldscherm nog schadevrij mocht je telefoon op zijn scherm terecht komen met deze schermbescherming. 

Je kunt deze variant bestellen is standaard transparant glas, of je kunt de keuze maken voor 'privacy glass'. Dit glas is zo gemaakt dat de persoon recht voor het scherm alles goed kan lezen en zien, maar vanuit andere hoeken kan er niet meegelezen worden. Zo heb je volledige privacy, ook als je je in het openbaar vervoer bevind. 

Screenprotector iPhone 11 van plastic folie

Als je iets heel simpels wilt is de protector van folie een goede optie. Dit laagje beschermfolie kan je eenvoudig over je beeldscherm heen plaatsen en zorgt dat je display vooral beschermt is tegen krassen, vuil en vingerafdrukken. Dit laagje beschermt niet tegen val - en stootschade. 

Keramisch glas

Een van de nieuwste uitvindingen op het gebied van display bescherming is keramisch glas. Dit glas is buigzaam en versplintert niet tijdens een valpartij. Zo geniet je altijd van goede bescherming van je toestel. 

Een iPhone 11 camera lens protector

Tot slot kan je nog kiezen om ook je kostbare camera lens te beschermen. We gebruiken onze telefoons ook constant voor foto's en of video's en het zou eeuwig zonde zijn als je lens beschadigd raakt. Dit kun je voorkomen met een iPhone 11 camera lens protector. Hiermee ben je beschermd, maar kun je wel nog goede kwaliteit foto's en video's blijven maken. 

Partner logo's Phone-Factory

iPhone 11 screenprotectors