Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Coverzs hoesjes

Hoesje voor iPhone of Samsung kopen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! De luxe siliconen cases van Coverzs voorzien jouw telefoon van een luxe uitstraling en de beste bescherming. Bij Phone-Factory hebben we een mooie selectie van verschillende soorten Samsung en iPhone hoesjes om jouw smartphone optimaal te beschermen. De Coverzs hoesjes schitteren daartussen, het is de absolute eye-catcher van Phone-Factory. 

De beste bescherming voor jouw Smartphone

Het kan altijd ineens gebeuren dat jouw telefoon valt of omgestoten wordt, daar wil uiteraard op voorbereid zijn. Het allerlaatste dat je wilt is dat jouw kostbare telefoon schade oploopt, onze Coverzs hoesjes bieden de best mogelijke bescherming voor jouw Apple of Samsung toestel.

Breed assortiment

Wij bieden Coverzs hoesjes aan voor veel Smartphone modellen. Voor Apple vanaf iPhone 7 t/m iPhone 12 Pro Max en voor Samsung gebruikers verschillende modellen zoals de A21 en de S21!

Coverzs zorgt ervoor dat jouw telefoon beschermt blijft, ongeacht welke smartphone je hebt.

Kwaliteit en service

Bij Phone-Factory proberen we onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo zorgen wij voor de beste kwaliteit hoesjes en is de verzending op onze producten altijd gratis. Wij zorgen er ook voor dat jou bestelling zo snel mogelijk bij jou huis is. Dus alle bestellingen voor 22:00 worden dezelfde dag nog verzonden zodat jij deze meestal binnen 1-2 werkdagen in huis hebt!

Coverzs hoesjes